Roslagsleden

Hammock Weekend

I helgen, fredag-lördag blev det möjlighet till lite vandring och övernattning i hängmatta.

Det känns aldrig fel att tillbringa något eller några dygn ute vare sig det är i skogen, skärgården eller till fjälls. I helgen fick vi möjlighet att i alla fall tillbringa ett par dagar efter Roslagsleden och njuta av både sol samt ett kraftigt regn med åska under natten.

Övernattning skedde givetvis i hängmatta från ENO och tarpen, även den från ENO fick verkligen bekänna färg under natten. Allt fungerade perfekt och vi kunde kliva ur våra sovsäckar varma och torra på morgonen.

Den här ”Hammock Weekend” blev lite spontan men vi återkommer med mer planerade tillfällen under våren där det kommer finnas möjlighet att prova utelivet med hängmatta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *