• Efterforskning
    UAS (Unmanned Aerial System) används av ett flertal SAR team runt om i världen vid efterforskning av försvunna personer samt för att söka spår efter dessa. UAV (Unamnned Aerial Vehicle)kan snabbt ge en god överblick över sökområden men också leverera foto och film för detaljstudier. Behövs kan den utrustas med värmekamera.
    Våra operatörer har utbildning och erfarenhet inom området, Efterforskning försvunnen person. Vi uppdaterar oss kontinuerligt med erfarenheter och metoder inom Sverige och internationellt.
    Är du intresserad av att veta mer om detta användningsområde för UAS så är du välkommen att kontakta oss.

Mäklare & Företagsreklam

Flygfoto ger en ytterligare dimension och känsla utöver traditionellt foto, samt kan förmedla en fastighets unika läge och omgivningar. Video blir allt mer populärt och genom att kunna presentera ett område ovanifrån med hjälp av UAV så får kunden en betydligt bättre uppfattning.


Markägare

Kontrollera dina åkrar med UAV. Vi filmar för jord- och lantbrukare.  När vi flyger kan du se vad UAV filmar och samtidigt sparar kameran bilder och filmer av området.
Vid försäljning av skog så är det väldigt effektivt att skapa översikter över skogsområden med drönare. Genom att skapa flygfilmer över området så för kunden översikt och även aktuell status på området.
Skadekontroll? Vi levererar även foton som ger en bra översikt. När stormar har härjat så får man snabbt en överblick med hjälp av UAV.

Husbygge – Vi kan dokumentera från luften hur det husbygge framskrider samt leverera foton för att komplettera dokumentation av olika installationer.


Våra UAS Operatörer har utbildning och behörigheter enligt gällande regelverk. Vi har en heltäckande ansvarsförsäkring för verksamheten, och vi kan regelverket som omgärdar spridning av geografisk information.

Priserna varierar med vilken typ av uppdrag du önskar samt det geografiska läget. Du är välkommen att kontakta oss så går vi tillsammans igenom uppdraget innan vi lämnar en offert.