Vi kan erbjuda kurser samt föreläsningar inom Friluftsliv, Friluftssäkerhet, Beredskapsplanering samt Search and Rescue.
I första hand så genomför vi kurser/föreläsningar i vårt eget område men vi kan också erbjuda att genomföra dom på plats som kunden önskar.
Du kan läsa mer om vår kurser nedan men vi är öppna för andra förslag inom vårt ämnesområde och har du speciella önskemål om innehåll så anpassar vi gärna kursen.
Ta gärna kontakt med oss för prata om just din kurs!

Allmän information om våra kurser

Våra kurser genomförs normalt i området av Vallentuna, norr om Stockholm.
Ett alternativ som också är möjligt är att vi håller kurs hos Dig som kund. Läs mer om detta under kursavgift, kundanpassad utbildning.

Kursavgift
Kursavgiften faktureras efter avslutad kurs, gäller ej WFA. För kundanpassad utbildning och för kurs som genomförs hos kunden gäller pris enligt offert.

Anmälan
Du anmäler dig på vår hemsida.
Om du måste avboka ditt kursdeltagande eller om du blir sjuk önskas besked om detta så fort som möjligt.

Följande avbokningsregler gäller:
Vid avbokning senare än en vecka före kursstart faktureras 50% av kursavgiften.
Du kan kostnadsfritt överlåta din plats till någon annan.

Bekräftelse och kallelse
Bekräftelse på att vi tagit emot din anmälan får du direkt. Kallelse till kursen med information om start- och sluttid för kursen skickar vi till dig ca 10 dagar före kursstart.
Reservation för ändringar

Om antalet deltagare blir för litet till ett planerat kurstillfälle förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. Om detta skulle hända dig kan vi tillsammans finna ett alternativ – annan tidpunkt, annan plats eller ett specialarrangemang – som på bästa sätt tillgodoser dina behov.

Boende under kursen
Bed & Breakfast finns på Orkesta Lundby Gård, läs mer