Vi erbjuder flygfotografering samt flygfilmning med UAV / Drönare.


Slott eller koja…

Användningsområden:

 • Efterforskning
  UAV/Drönare används av ett flertal SAR team runt om i världen vid efterforskning av försvunna personer samt för att söka spår efter dessa. Drönare kan snabbt ge en god överblick över sökområden men också leverera foto och film för detaljstudier. Behövs kan drönaren utrustas med värmekamera.
  Är du intresserad av att veta om detta användningsområde för drönare så är du välkommen att kontakta oss.
 • Företagsreklam

  Bilder och marknadsföring från ett lite nytt perspektiv.

 • Mäklare

  Flygfoto ger en ytterligare dimension och känsla utöver traditionellt foto, samt kan förmedla en fastighets unika läge och omgivningar. Video blir allt mer populärt och genom att kunna presentera ett område ovanifrån med hjälp av drönare så får kunden en betydligt bättre uppfattning.

 • Privat

  Foto på ditt hus, sommarstuga, eller familjegården från ovan?

 • Höghöjdsinspektioner

  Vi kan göra livet enklare för alla typer av inspektioner. Spara både tid och pengar med att inspektera med drönare.

 • Skogs- & Markägare

  Vid försäljning av skog så är det väldigt effektivt att skapa översikter över skogsområden med drönare. Genom att skapa flygfilmer över området så för kunden översikt och även aktuell status på området.
  Skadekontroll? Vi levererar även foton som ger en bra översikt. När stormar har härjat så får man snabbt en överblick med hjälp av drönare.
  Kontrollera dina åkrar med drönare. Vi filmar för jord- och lantbrukare.  När vi flyger kan du se vad drönaren filmar och samtidigt sparar kameran bilder och filmer av området.


Vi har en heltäckande ansvarsförsäkring för verksamheten, och vi kan regelverket som omgärdar spridning av geografisk information.

Priserna varierar med vilken typ av uppdrag du önskar samt det geografiska läget. Du är välkommen att kontakta oss så går vi tillsammans igenom uppdraget innan vi lämnar en offert.