Så fungerar vår uthyrning

1. Välj utrustning & planera tid

Bestäm vad du skulle vilja hyra, när och hur länge du behöver använda utrustningen. Se till att räkna in tid för att hinna kontrollera och vårda utrustningen innan återlämning. Läs våra checklistor innan återlämning för respektive produkt här nedan.

2. Bokningsbekräftelse

När du har bokat din hyra får du en bokningsbekräftelse från oss via mail. Kontrollera att alla uppgifter i mailet stämmer samt notera när du tidigast får hämta och senast måste återlämna utrustningen.
– När allt är klart så kommer du att få ett SMS med uppgift om när du kan hämta utrustningen. Det är endast personen som gjort beställningen som kan hämta ut utrustningen och du behöver också kunna legitimera dig.

3. Återlämna utrustning

Återlämna personligen din hyrda utrustning på återlämningsdagen. Läs mer under Hämtningsdag, Hyrestid, Återlämningsdag längre ned på sidan.

Har du frågor eller funderingar om uthyrningen, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig. Vi kommer att utöka sortimentet med tiden men har du något önskemål redan nu så skicka det till oss.


Hämtningsdag, hyrestid & återlämningsdag

För att du bara ska behöva betala för tiden då du använder produkten, så har vi valt att bjuda på en Hämtningsdag samt Återlämningsdag. Gäller både veckohyra och helghyra. Den tid du bokar är den tid du tänker använda utrustningen

Hyresexempel: Du har bokat hyra av tält som du vill använda under en vecka och betalar för 10 juli – 17 juli. Din Hämtningsdag blir 9 juli och du får hämta ditt hyrda tält tidigast den 9 juli. Din återlämningsdag blir 18 juli, du får återlämna tältet när som helst under din hyrestid men som senast den 18 juli.


Checklista innan återlämning

Tält:

  • Ställ upp tältet och borsta ur all smuts från golvytan.
  • Torka av myggnätet och innertältet med en fuktig trasa.
  • Häng upp tältet och låt torka ut all fukt för att undvika uppkomst av mögel.
  • Kontrollera att tältet är fritt från revor eller skador.
  • Rengör och kontrollera skicket på tältbågarna.
  • Skölj av jordpeggarna och torka dem.

Friluftskök:

  • Diska ur kokkärl och stekpanna med diskmedel och varmt vatten samt torka dem noggrant. Diska dem inte i diskmaskin.
  • Kontrollera att alla delar är med samt att de är hela och rena.
  • Torka av eventuella droppskydd och övriga delar med en fuktig trasa.