Kupilka

Med Kupilka i din hand bär du med dig en urgammal tradition. Kvalitetsdesign kombinerat med ny teknologi av högsta kaliber med miljövänliga tallriksuppsättningar. Din bästa vän när du är ute i naturen. Kupilka utomhuskärl är gjorda av Kareline, naturfiberkompositmaterial. Både biomaterialet och produkterna tillverkas med användning av EKOenergi i Finland.

Just nu!
Kupilka 21
not rated kr 158.00 kr 118.00 Välj alternativ
Kupilka 5
not rated kr 62.00 Välj alternativ
Kupilka 55
not rated kr 148.00 Välj alternativ

Nalgene

Hos Nalgene hittar du flaskor kända för att vara läcksäkra, klara värme och kyla, varken absorbera eller avge lukt eller smak. Flaskorna är slagtåliga och perfekta att ha med på utflykter, till träningen eller på ditt livs äventyr. Men detta är inte det enda – Nalgene tillverkar även andra smarta produkter.

I Nalgenes sortiment hittar du alltifrån barnflaskor och vattenflaskor till reseetuier och små förvaringsburkar. Se dig om i sortimentet och hitta dina favoriter hos Nalgene!

Hydrapak

Var alltid innovativ. Tag aldrig genvägar. Denna fras summerar Hydrapaks fokus på att skapa de bästa vätskelösningarna oavsett aktivitet. Hydrapak pressar konstant gränserna för design och materialval för att skapa de lösningar som är enklast att använda och som ger mest funktion. Med input från cyklister, löpare, skidåkare och paddlare har Hydrapak förfinat sina produkter för att tillfredsställa allas behov. Utforska till exempel nya STASH flaskan som verkligen är hopfällbar!

Seeker 4L
not rated kr 308.00 Välj alternativ
Just nu!
Shape-Shift clear
not rated kr 375.00kr 440.00 Välj alternativ
Stash bottle 1L
not rated kr 265.00 Välj alternativ